Kinas fremstillingssektor forventes at ekspandere i 2023 og skabe flere muligheder for topteknologisk talent, hjulpet af landets betydelige COVID-19-politiske justeringer i slutningen af ​​2022 og dets fokus på økonomisk udvikling. Dette rapporterer China Daily , en partner af TV BRICS-netværket.

“Kina er verdens førende inden for fremstilling. Vi tror på, at en række gunstige programmer for nylig annonceret af den kinesiske regering vil fremme udviklingen af ​​højkvalitetsproduktion og grøn industri, og derved åbne op for flere muligheder for talenter på dette felt,” sagde Jessica Wang, administrerende direktør for Hays  ( en international rekrutteringsfirma) i Kina.

“Sammenlignet med den traditionelle fremstillingssektor udvikler avancerede områder såsom intelligente transportsystemer, industrielt udstyr, medicinsk udstyr sig hurtigt, hvilket fører til en stigning i efterspørgslen efter avanceret talent,” sagde Wang .

Hun tilføjede, at den avancerede fremstillingsindustri har et stærkt behov for teknisk talent med oversøisk uddannelse og erhvervserfaring.

Eksperter siger, at talent spiller en afgørende rolle i at understøtte teknologisk innovation inden for banebrydende fremstilling. Virksomheder søger nu at levere de bedste sociale pakker for at tiltrække flere fagfolk.

Data fra ministeriet for industri og informationsteknologi viste, at Kina tegnede sig for næsten 30 procent af den globale produktion i 2021, op fra 22,5 procent i 2012, og bevarede sin titel som verdens største produktionsland.

På den centrale økonomiske arbejdskonference i december blev det annonceret, at Kina vil fremskynde forskningen, udviklingen og anvendelsen af ​​avancerede teknologier såsom ny energi, kunstig intelligens, biologisk fremstilling, grøn og kulstoffattig udvikling og kvanteberegning.

Rapporten til Kinas Kommunistiske Partis 20. Nationalkongres fremhæver behovet for at fremme ny industrialisering og fremskynde skridt til at styrke Kinas kapacitet inden for fremstilling, produktkvalitet, rumfart, transport, cyberspace og digital udvikling.

“Kina vil flytte fremstillingssektoren mod bedre, smartere og grønnere fremstilling, mens udviklingen af ​​avanceret fremstilling er nøglen til at nå dette mål,” sagde Wang Jinzhao , leder af Folkerepublikken Kinas afdeling for industriøkonomisk forskning i State Council Development Forskningscenter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here