Forskere fra Saratov State University, Research Institute of Influenza opkaldt efter. Smorodintseva, St. Petersburg Polytechnic University og St. Petersburg State University har udviklet en metode til at administrere vacciner gennem hårsækkene. For at gøre dette placeres vaccinen i porøse calciumcarbonatkugler med en diameter på 0,9 μm. Da dette er stoffet, som knoglerne er lavet af, opfattes det ikke som fremmed og absorberes hurtigt. Suspensionen med beholdere påføres huden, og derefter udsættes den for ultralyd. Vaccinen trænger ind i hårsækkene og når derefter de antigenpræsenterende celler.

Metoden blev testet på mus, og i gruppen, der fik influenzavaccinen på en ny måde, var niveauet af antistoffer mod influenza det samme som i kontrolgruppen, der blev injiceret med vaccinen. Forskere bliver nødt til at finde ud af, om deres metode er kompatibel med alle vaccinationer, samt evaluere de beskyttende egenskaber af den resulterende vaccine, når de er inficeret med influenza.

Previous articleChatGPT mobilapp frigivet
Emma er en erfaren journalist med en passion for at levere præcise og tankevækkende nyhedshistorier. Med sine skarpe redaktionelle evner og skarpe øje for detaljen sikrer hun, at hver artikel, der publiceres på gedevasen.dk, holder de højeste standarder for kvalitet og professionalisme. Emmas dedikation til journalistik har givet hende anerkendelse som en betroet stemme i branchen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here